Jdi na obsah Jdi na menu
 


Buď fit

Příspěvky

Cestuji, cestuješ, cestujeme

19. 6. 2008

cestovaniDlouho jsem přemýšlela o čem napsat svůj další příspěvek. Hlavou mi létaly nápady jako vysvětlení politických režimů, teorie komunismu, případně bych se zabývala extrémistickýma skupinama. Nakonec jsem se ale rozhodla o tom, jaké to je cestovat. A tím myslím cestování letadlem, autobusem, vlakem nebo autem kamkoli jinam než jen na blízké koupaliště. Jak se cestuje nejpohodlněji? Co si oblíct nebo jak se na cestu vybavit? To všechno se dozvíš v následujících řádcích!
 

Když hlava třeští

4. 5. 2008

bolesthlavyKaždá z nás už jistě zažila protivnou a nekonečnou bolest hlavy a možná nad ní jen mávla rukou a šla si lehnout. Za častými bolestmi však nemusí stát jen obyčejné nachlazení či únava. Poradíme ti, jak tento problém řešit a co si žádá prohlídku lékaře.
 

Pusa plná rovnátek?

4. 5. 2008

rovnatka00Patříš k lidem, kterým se zuby při každém úsměvu zatřpytí zámečky rovnátek, a ty si hned dáváš ruku před ústa, abys to “nadělení” skryla před pohledy ostatních lidí? Stop! Vždyť rovnátka se v dnešní době stala hitem. Není se přece za co stydět!
 

Tři slečny, kterým pohyb změnil život

4. 5. 2008

yogaMomentálně sedíš před monitorem počítače a nemáš si proč stěžovat na vlastní pohodlí. Můžeš však s čistým svědomím říct, že jsi za poslední dobu nijak nezlenivěla? Že se fyzické aktivitě nevěnuješ mnohem méně než dřív? Že jakmile dočteš tyto řádky, chystáš se sportovat nebo udělat něco dobrého pro své zdraví a kondici…? Pokud ne, nepřestávej číst!
 

Je libo kafe?

4. 5. 2008

cofeeProč pijeme kávu? Tento nápoj všichni známe jako účinný, ovšem ne příliš zdravý života budič. Popovídejme si o tom, v čem nám prospívá a jak může škodit.
A je to tady zase, blíží se 11. hodina večer a ty máš spoustu učení a učení a učení. Jdeš do kuchyně a sáhneš po kávě - chyba!
 

Zdravá strava, základ všeho

4. 5. 2008

 

nektarinkaNestačí se pouze hýbat, ale je nutné i zdravě jíst. Platí totiž jednoduché pravidlo: příjem musí být stejný jako výdej. Takže pokud hodinu běháš někde venku nebo makáš v posilovně, potom přijdeš domů a lednička je o polovinu lehčí, než byla, je všechno špatně. Tvoje snaha byla úplně zbytečná.
 

STOP nepříjemnému pocení

4. 5. 2008

antipPocení. Každá z nás ví o co jde - někdo víc, někdo míň. Všichni známe ten nepříjemný pocit,  kdy naše skvrny od potu spolu s tím nepříjemným zápachem nikomu nemohou uniknout. Ale proč se vlastně potíme a jak tomu zabráníme?
 

Krémy, gely a spol. - zbaví tě celulitidy?

4. 5. 2008

celulitidaCelulitida. Podle chytrých doktorů se jí není možné už nikdy úplně zbavit. Mrška jedna se usídlí na těch částech těla, která jsou muži a kluky označována za ty nejvíc přitažlivá a Ty se můžeš zbláznit. Naštěstí laboratoře mnohých kosmetických firem, kosmetičky, masérky a farmaceutikové neustále bádají jak nás tohoto nevzhledného problému zbavit. Fungují jejich výrobky, anebo se jedná o klamavou reklamu?
 

Zákeřná celulitida

4. 5. 2008

celulJednoho dne jsem z vlastní zvědavosti zadala do Googlu heslo celulitida a byla jsem víc než překvapená číslovkou 372 000 odkazů. Světe div se, celulitida je stále aktuálnějším tématem, a tenhle fakt je také hlavním důvodem, proč jsem se rozhodla o ní psát. Myslím, že není na škody rozšířit pár informací, které Ti možná nebudou až tak známé.
 

Hýčkej sama sebe

4. 5. 2008

koupelTak a Vánoce, Silvestr, Nový rok a hektické období zkoušení (nebo přímo období zkouškového) je snad za námi. Málokdo z nás měl dostatek času zajít na cvičení, dopřát si masáž či zajít s holkama do čajovny a všechno pořádně probrat. Právě teď ale nastává čas, kdy si to všechno můžeš vynahradit!